Päivitetty 19.09.2017

 
  SSSry logo   valokuvakollaasi

Hyvät yhdistyksemme jäsenet

Itsenäisyytemme juhlavuosi on hyvää vauhtia meneillään monine tapahtumineen.

Marsalkka Carl Gustaf Mannerheimin syntymästä tuli lippujuhlapäivänä 4.6.2017 kuluneeksi 150 vuotta. Kun hän 50-vuotiaana n. 100 vuotta sitten joulukuussa 1917 tuli Venäjältä Suomeen, hänet nimitettiin hallituksen joukkojen ylipäälliköksi. Mannerheim oli ylipäällikkönä kaikissa Suomen 1900-luvun sodissa. Hänen merkitystään Suomen itsenäisyydelle ei voi liiaksi korostaa.

Tulevan syksyn kuukausitapaamisten ohjelmassa olemme pyrkineet huomioimaan Suomen itsenäisyyden juhlavuoden. Toivon runsasta osanottoa näihin syksyn kuukausitapaamisiin.

Kesäretkemme Vesilahdelle saavutti suuren suosion. Tästä olen hyvin tyytyväinen ja toivonkin, että jäsenet esittäisivät toivomuksiaan tuleviksi retkikohteiksi.

Sukututkija tarvitsee tutkimuksissaan apua ja tukea muilta asian harrastajilta – verkostoituminen on kaiken a ja o. Tämän vuoksi olemmekin päättäneet päivittää sukututkijaluettelomme ja tuoda käyttöönne interaktiivisen hakemiston, jossa voitte julkaista, mitä sukuja ja taloja tutkitte.

Tähän sukututkijahakemistoon voitte itse laittaa tietonne ja päivittää sitä, kun uusia tutkimuksen kohteita tulee lisää. Toivoisinkin, että mahdollisimman moni julkaisee tietonsa tässä hakemistossa, jota näin laajentuneena voisi hyödyntää entistä suurempi joukko sukututkijoita. Tavoitteena on, että palvelu olisi käytettävissä vuoden 2018 alusta alkaen.

Lisäksi meillä on tarkoitus kuvata lisää Salon alueen kirkonkirjoja ja laatia niihin hakemistoja. Vielä muistuttaisin Salon kaupunginkirjaston sukututkimustiloissa pidettävistä kerhotapaamisista. Suvustajan sivuilta löytyvät syksyn kerhotapaamisten ajankohdat. Näistä tapaamisista varmaan jokainen saa jonkin tiedon murusen tutkimuksiinsa. Lisäksi oma kirjastomme palvelee jäsenistömme tarpeita.

Sukututkimusterveisin

Salossa,syyskuussa 2017

Arto Lahtinen

Kirjaudu sisään

Käyttäjätunnus:

Salasana:


Uusimmat päivitykset


Suvustaja 2/2017

Puheenjohtajan tervehdys. Lue lisää ...

Syksyn 2017 toimintakalenteri Lue lisää ...

Hallituksen palsta. Lue lisää ...

Sukututkijahakemisto uudistuu Lue lisää ...

Kevätretkellä Vesilahdessa 13.5.2017 Lue lisää ...

Teppo Karppinen - SSSry:n kunniajäsen Lue lisää ...

Inkerin sivistys- ja kulttuurihistorian tutkimus ja inkerinsuomalaisten identiteetti Suomessa Lue lisää ...

Jacob Johan Maexmontan (1796-1884) - Suomen metsästyskuningas Lue lisää ...

Retki Ritarihuoneelle 26.1.2017 Lue lisää ...

Kirjaston uudet kirjat vuonna 2017 Lue lisää ...

Uusia hakemistoja Salon alueen kirkonkirjoihin SSHY:n jäsensivuilla Lue lisää ...

Kaikilla kotieläimillä on oma nimi Lue lisää ...

Ulrika Juseliuksen kotisivut Lue lisää ...

Voitto Hellstenin esipolvikaavio Lue lisää ...

Muita linkkejä


©2016 Salon Seudun Sukututkijat r.y. Tietoja sivuista | Henkilötietosuoja | Sivukartta | Sivuhistoria | Yhteystiedot | Web design Mikko Laihonen , mil[e]netti.fi