Tiedote

FT Vesa Hännisen 27.2.2024 pitämä esitelmä aiheesta Talvi– ja jatkosodan henkilöhistorialliset lähteet on katseltavissa Videotallenteet -sivultamme; vain jäsenille.

Yhdistyksemme on ostanut katseluoikeudet Juha Vuorelan julkaisemaan laajaan esitelmäkokoelmaansa. Kokoelma sisältää yhteensä yli 60 esitelmää kolmen vuoden ajalta. Jos siis sinulta on jokin esitelmä jäänyt aiemmin näkemättä, voit nyt korjata tilanteen. Videot tarjotaan vain sisäänkirjautuneille jäsenillemme ja löydät kokoelman sisällysluettelon ja linkin kokoelmaan Videotallenteet-sivultamme tästä linkistä. Vain jäsenille siis, eli muista kirjautua sisään sivuillemme.

Kerhohuoneen aukioloajat

Tervetuloa yhdistyksen kerhohuoneelle Salon kaupunginkirjaston sukututkimustiloihin, os. Vilhonkatu 2.

Kerhohuoneella kirjaston sukututkimustilat ja -laitteet on varattu yhdistyksen käyttöön ja vapaamuotoiseen kanssakäymiseen. Kerhohuone on avoinna joka toinen viikko, joko torstai-iltaisin tai lauantaisin kevätkaudella ja syyskuussa 2020 seuraavasti:

Hallitus

Tulevat tilaisuudet

Kerhohuone

To, 05.09.2024 klo 17.00 - 18.50

Kerhohuoneen perinteinen sukututkimusilta
Salon pääkirjaston sukututkimustila, Vilhonkatu 2

Tuo omia kysymyksiä ratkottavaksi.

Kerhohuone

La, 21.09.2024 klo 10.00 - 12.00

Perinteinen sukututkimuspäivä kerhohuoneella
Salon pääkirjaston sukututkimustila, Vilhonkatu 2

Tuo omia kysymyksiä ratkottavaksi.

Tarkista aukiolotiedot ennen lähtöäsi paikanpäälle. Erityisesti COVID-19-tilanteen muuttuessa aikatauluun saattaa tulla muutoksia.

Kerhohuoneella voi tutkia ja lainata yhdistyksen kirjoja, lehtiä ja Mustien kirjojen mikrokortteja. Luetteloja aineistoista löytyy Kirjasto-sivultamme. Kirjojen ja lehtien laina-aika on neljä viikkoa. käyttää Salon kaupunginkirjaston ja yhdistyksen mikrofilmejä ja -kortteja sekä Salo-kokoelmaa käyttää kirjaston Internet-koneella HisKiä, SSHY:n Digiarkistoa, Arkistolaitoksen Digitaaliarkistoa, Katihaa, GENIä jne. Käytettävissä on myös digitoiva mikrofilmiskanneri. tuoda omia tutkimusongelmia yhdessä pohdittavaksi. Vähintään yksi yhdistyksen jäsen on paikalla antamassa apuaan sukututkimuksen ongelmissa.

TERVETULOA KERHOHUONEELLE RATKOMAAN YHDESSÄ SUKUTUTKIMUSONGELMIA!

Hallitus
×