Tiedote

FT Vesa Hännisen 27.2.2024 pitämä esitelmä aiheesta Talvi– ja jatkosodan henkilöhistorialliset lähteet on katseltavissa Videotallenteet -sivultamme; vain jäsenille.

Yhdistyksemme on ostanut katseluoikeudet Juha Vuorelan julkaisemaan laajaan esitelmäkokoelmaansa. Kokoelma sisältää yhteensä yli 60 esitelmää kolmen vuoden ajalta. Jos siis sinulta on jokin esitelmä jäänyt aiemmin näkemättä, voit nyt korjata tilanteen. Videot tarjotaan vain sisäänkirjautuneille jäsenillemme ja löydät kokoelman sisällysluettelon ja linkin kokoelmaan Videotallenteet-sivultamme tästä linkistä. Vain jäsenille siis, eli muista kirjautua sisään sivuillemme.

Onks' tietoo?

Tällä sivulla julkaisemme lukijoiden sukututkimukseen liittyviä kysymyksiä. Mikäli tarvitset apua jossain tutkimukseesi liittyvässä ongelmassa, ota yhteyttä joko sähköpostitse osoitteeseen suvustaja[e]gmail.com tai tämän verkkosivuston palautelomakkeella. Pidätämme oikeuden olla julkaisematta vastaanottamiamme viestejä.

Kari Palin kysyy Perniön siltavouti Eric Johanssonista - Uusi!

(24.10.2020)

Kaukaisin esi-isäni, jonka olen löytänyt tutkimuksissani, on Perniön siltavouti Eric Johansson. Perniön rippikirjassa 1755 jk846/133 hänet on merkitty kuolleeksi 63 vuotiaana 22.10.1754. Hän oli tuolloin myös Storbaggbölen Keskitalon isäntä. Sitä ennen hän näyttää asuneen Långvikissä, jossa myös avioitui 1732 Sophia Johansdotterin kanssa. Olisiko kenelläkään siellä Salon suunnalla tietoa tämän Eric Johanssonin aikaisemmista vaiheista, kuten vanhemmista? Terveisin

Kari Palin, Espoo
kari.palin[at]outlook.com

×