Päivitetty 04.02.2019

 
  SSSry logo   valokuvakollaasi

Kirjasto

Yhdistyksen kerhotiloissa Salon kaupunginkirjaston sukututkimustiloissa, os. Vilhonkatu 2, oleva kirjakokoelmamme käsittää yli 300 nidettä. Alla olevista linkeistä voit avata kirjaluettelomme ja sen täydennysosan. Luettelossa kirjat ovat otsikon mukaisessa aakkosjärjestyksessä. Kirjoja voi lainata kerhotapaamisten yhteydessä ja laina-aika on neljä (4) viikkoa.

Kirjaluettelo (pdf) (Päivitetty 31.01.2018)

Tarvitset luettelotiedoston katseluun pdf-formaattia tukevan katseluohjelman kuten Adobe Reader, jonka voit ladata tarvittaessa koneellesi alla olevan kuvakkeen kautta.

getAdobeReader 

Salolaista sukututkimusaineistoa kirjastossamme ja Kansallisarkistossa (Turku)

Salolaista sukututkimusaineistoa löytyy mappikaupalla (33 mappia) sekä Turusta että Angelniemen aineiston osalta kolme mapillista kopioituna omassa kirjastossamme. Kyseessä on Lauri Olavi Suomisen (1920–1977) sukututkimustoiminnan tuloksena syntynyt arkisto. Aineistossa on tietoa 1400 luvulta vuoteen 1977, ja järjestettyä aineistoa on 2,4 hyllymetriä Kansallisarkiston Turun toimipisteessä. Käykää tutustumassa Angelniemen aineistoon kerhotiloissamme tai koko materiaaliin Turussa. Tiedot kannattaa kuitenkin tarkistaa alkuperäislähteistä.

VAKKA-tietokanta kuvaa aineistoa seuraavasti:

Suomisen sukututkimusaineisto ulottuu keskiajalta 1900-luvulle. Paikkakunnan mukaan järjestetyssä aineistossa pääpaino on hänen äitinsä suvun asuinseudun, Angelniemen ja sitä ympäröivien alueiden tutkimuksessa. Suvun mukaan järjestetyssä aineistossa on mukana sukuja eri puolilta Suomea, tosin tutkimus keskittyy myös tässäkin aineistossa eteläisen ja läntisen Suomen sukuihin. Lauri Suomisen keräämä materiaali ulkomaisista aatelis- ja hallitsijasuvuista sisältyy myös viimeksi mainittuun aineistoon.

Uusia kirjoja yhdistyksen kirjastossa 2018

Yhdistyksen kirjastoon on vuoden 2018 aikana ostettu tai saatu lahjoituksena seuraavat teokset (päivitetty 4.2.2019):

 

 

Kirjaudu sisään

Käyttäjätunnus:

Salasana:


Uusimmat päivitykset


Suvustaja 1/2019

Puheenjohtajan tervehdys. Lue lisää ...

Kevään 2019 toimintakalenteri. Lue lisää ...

Hallituksen palsta. Lue lisää ...

GENI ja MyHeritage sukututkijan työkaluina. Lue lisää ...

Itsenäisyyssenaattorit 1917 ja suvut 2017 Lue lisää ...

Katsaus Nuorsuomalaisen puolueen vaiheisiin Lue lisää ...

Korpraali Jaakko Ollenqvist Marttilasta Lue lisää ...

Uusi hallituksen jäsen esittäytyy: Anni Ala-Rakkola-Kara Lue lisää ...

Kirjastoon 2018 hankitut uudet kirjat Lue lisää ...

Muita linkkejä


©2016 Salon Seudun Sukututkijat r.y. Tietoja sivuista | Henkilötietosuoja | Sivukartta | Sivuhistoria | Yhteystiedot | Web design Mikko Laihonen , mil[e]netti.fi